17.6.2013

I want an electrifying night with you tonight

Ja postausaiheet sen kun kasaantuvat....
Pakko taas yrittää purkaa!

Ps. Saa heitellä myös postausehdotuksia.


Tuli tuossa muutamia viikkoja sitten tilattua Cybershopista muutamia uusia koruja ja samaan aikaan pistin myös tilausta Pretty.fi:lle. 


Cyberin paketista paljastui esim. seuraavia.



En tiedä mistähän tää korujen hamstraus tuli.
Kattelin vain uusia sormuksia ja lopuiksi sitten halusin vielä kaulakorunki.

Tuo musta ruususormus on kyllä tosi jännä. Se on mattapintainen, joten se ei mitenkää kiiltele. Kauempaa kattottuna saattaa jopa näyttää, että tuo ruusu olis piirretty tai peräti tatuoitu sormeen. Tätä efektiä edesauttaa se, että tuo sormus ei ole edes korkea.

Sydänsormus oli niin ihanan näyttävä, että pakko se oli sitten myös ostaa.
Zombie -kaulakoru on mukava lisä tähän mun luuranko teemaan, mutta tekstin väri vois olla ihan joku muu kuin tuo vihreä... Saapi nähdä jos tuota väriä korjailen ite jossain vaiheessa.


Ja joku vajaa pari kuukautta sitten, investoin johki oikeasti hyödylliseen; korutelineeseen!
Mua on ottanut niin päähän se, että mun korut on lojunu aina ties missä; hyllyllä ja mun pöydällä.
Pöytä ollu niin sekainen ja vaikea siivottavaki ku korut siellä lojunu. Onhan noita korurasioita, mutta en jaksa niitä tonkia kaapista aina ja kaulakorut menee aina niissä sotkuun.. Joten tää on kyllä yksinkertaisesti paras ratkaisu, eikä vie edes paljon tilaa ja mahtuu paljon koruja!


Ja sitten kosmetiikkaa.

Wet n Wild:in primer. En ole ennemmin perehtynyt näihin luomivärien pohjustusvoiteisiin, mutta koska paljo Wet n Wildin meikkejä käytän, päätin kokeilla nyt tätäkin.

Oli kyllä nyt huono kuva, mutta kai tästä idean saa. Kaikki vasemmanpuoleiset luomivärit siis tehty ilman primeria ja oikeanpuoleiset niin, että primeria on pohjalla. Kaikista väreistä ei niin selvää eroa huomaa, mutta esim. noista viimeisimmistä näkee sen eron parhaiten. En olis uskonut, että noinki suuri ero noissa. 
Tarttuu kyllä hyvin luomivärit kun on tuota primeria ja plussa myös siitä, että on vedenkestävää. Ei haittaa vaikka järveen hyppäisit, ei lähtisi edes siinä.


 
Ja jostain syystä en pysty olemaan erossa huulipunista.... huhhuh. 
Kyseinen huulipuna on Beauty UK:n ja väri on Vampire.
Himotteli tollanen tummempi punainen väri, sellasen perus punaisen sijaan.(vaikka aika perus punaselta se kuvassa näyttää)

Siinä kyseinen väri huulilla. 


Vähän toisenlaisia huulipunia! Wet n Wild Mega Last Liquid Lip Color. Mun oli ihan pakko ostaa muutama kokeilua varten.
Kyseisiä huulipunia on useampaa sävyä, mutta päädyin näihin kahteen; Click On My HyperPink
ja Red My Mind.
Tuo pinkki näytti niin bizarrelta, et oli pakko kokeilumielessä hommata se. Sitten tietty tää perus punainen huulipuna, koska sitä saattaa sitten käyttääkkin.

Nää huulipunat on tosiaan tällasia nestemäisiä, vähän niin ku huulikiillot, muttei lähellekkään.
Värit on tosi pigmenttisiä! Hetki levittämisen jäkeen alkaa tuntua siltä, kun huulet liimautuis toisiinsa kiinni ja huomaa, että huulipunasta on tullu tosi tahmea.
Ensimmäistä kertaa kun tätä koitin olin jo melkein pettynyt, että jääkö ne nyt sitten näin tahmeiksi.. Mutta nou hätä. Kun tää huulipuna kuivuu täysin, se ei oo mitenkää tahmea enää. Mutta se menettää kiiltonsa ja muuttuu mattapintaiseksi.
Koska kiiltävät huulet on kuitenkin kauniimmat kun mattapintaiset, ajattelin että lisäisin päälle vähän väritöntä huulikiiltoa. Harmikseni huomasin, ettei se sovi näiden huulipunien kanssa. Nää menettää sen kestävyyden, kun siihen laittaa huulikiiltoa päälle.



Muuten huulipunien luvataan kestävän jopa 8 tuntia. Ja sen kyllä uskon.
Nimittäin tämä on nyt sellaista huulipunaa, mikä tuntuu siltä, ettei sitä saa irti huulista millään.


Meikinpoistoaineella ainakin lähtee jos ei muuten.
Jos ei ole mitään millä tätä irrottaa huulista, saattaa huulet kärsiä siitä, että yritetään vaan hinkata ja hangata sitä pois.
Hyvästä kestävyydestä kyllä plussaa tälle. 

2 kommenttia:

  1. Kaunis tuo ruususormus! :) Ja tuo Vampire-huulipuna näyttää tosi hyvältä, kaunis punaisen sävy. ^^ Viimeisessä kuvassa näkyvä väri kelpais myös tälläkin suunnalla, hyvännäkösiä sävyjä oot löytänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo ruususormus on kyllä ihana, vaikka välillä pitää varoa, ettei tuo lehti/oksa juttu jää mihkään kiinni tai väänny.

      Poista